Vastgoed in Spanje

Vakantiehuis aan de Costa del Sol

De ‘zonnekust’ van Spanje, de Costa del Sol, is een prachtige kust in Zuid Spanje. In deze diverse streek kan je, zoals de naam doet verraden, genieten van zon, zee en strand. Hier is het dan ook gemiddeld 325 dagen per jaar zonnig. Toch verrast deze streek je ook met de groene heuvels en de authentieke dorpjes. Hacienda el Sueño is gelegen tussen Málaga en Marbella. Een droomplek voor een vakantiehuis aan de Costa del Sol.

Luxe vakantieappartement te koop

In Zuid Spanje vind je bij Hacienda el Sueño moderne en luxe vakantieappartementen. We hebben een prachtig aanbod aan vakantieappartementen te koop in Mijas, tussen Málaga en Marbella. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Alle appartementen hebben een ruim buitenterras en zijn voorzien van alle gemakken. Echt aan alles is gedacht. Je hebt de keuze uit een sfeervolle loft tot een zeer luxe penthouse met uitzicht op de Middellandse Zee. Net wat past binnen jouw wensen en budget voor vastgoed in Spanje.

Kenmerken appartementen bij de Middellandse Zee

  • Nieuwbouw
  • Ruime buitenterrassen
  • Indrukwekkend uitzicht
  • Parkeerplek
  • Moderne inrichting
  • Royale keuken
  • Airconditioning

Investeren in vastgoed in Spanje

Wil je graag een eigen plek in Spanje? Een vakantieappartement op zo’n mooie locatie is zeer geschikt voor de verhuur. Je ontvangt aantrekkelijke verhuuropbrengsten vanuit de verhuur. Investeren in vastgoed in Spanje is dan ook een unieke kans. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid voor eigen gebruik.

Spaans appartement met Nederlandse makelaar

Wanneer je een grote investering doet zoals het investeren in vastgoed in Spanje, wil je goed bijgestaan worden. Bij Hacienda el Sueño vind je zowel Spaans als Nederlandstalige verkoopadviseurs die je kunnen helpen bij je aankoop. Wij snappen de Spaanse markt, maar ook de Nederlandse mentaliteit. Hierin kunnen we je dan ook goed bijstaan.

Vastgoed in Spanje

Faciliteiten Hacienda el Sueño

Tijdens je vakantie in Mijas bij Hacienda el Sueño wil je helemaal kunnen ontspannen. Onze luxe faciliteiten maken jouw verblijf extra aangenaam. Zo geniet je van een groot zwembad. Vanuit het buitenzwembad heb je uitzicht op onze Lagune. Je kunt in de Laguna tot rust komen, of natuurlijk de wellness hiervoor bezoeken. Daarnaast kan je sporten in de fitnessruimte die van goede fitnessapparatuur is voorzien. Bij Hacienda el Sueño vind je ook een restaurant, Vista Lago, met heerlijke gerechten waar je dagelijks van kunt genieten.

Bekijk de faciliteiten

Een vakantiehuis in Mijas

Hacienda el Sueño is gelegen in Mijas, Málaga. Een prachtige omgeving waar je je niet snel zult vervelen. Er is hier namelijk van alles te doen, maar het is ook de ideale plek om tot rust te komen. Zo kan je de stad Marbella ontdekken, maar ook relaxen op het 12 kilometer lange zandstrand. Of met de tuk-tuk door Mijas rijden, maar ook een bergwandeling maken bij Sierra Nevada.

Ontdek de omgeving