Vakantiehuis Spanje

Een vakantiehuis in Spanje kopen

Ben je aan het overwegen om een vakantiehuis in Zuid Spanje te kopen? Onze Nederlandstalige makelaars helpen je graag bij deze overweging. Bij het kopen van een vakantiehuis komt het één en ander kijken, maar vooral heel veel vakantieplezier. De vakantieappartementen liggen vlakbij het vliegveld, waardoor je al snel bij je vakantiehuis in Spanje bent. Daarnaast is de ligging fantastisch. Met bergen, stranden, authentieke dorpjes en heel veel zonnige dagen beleef je altijd een fijne vakantie.

Luxe vakantieappartementen in Málaga

De vakantieappartementen van Hacienda el Sueño zijn hagelnieuw. De appartementen zijn gelegen in vier moderne appartementengebouwen. Voorzien van alle gemakken en veel luxe. Bij de appartementengebouwen kan je zwemmen in het grote zwembad, naar de wellness, relaxen bij de Lagune of genieten van een drankje bij het restaurant. De fijne faciliteiten zorgen voor een extra aangenaam verblijf. De appartementen hebben allemaal prachtig uitzicht op zee, skyline of omliggend bergachtig gebied. Je kijkt je ogen uit op het ruime buitenterras. De appartementen zijn geschikt voor vier tot acht personen, afhankelijk van het type appartement.

Investeren in vastgoed in Spanje

Onze vakantieappartementen geven je de mogelijkheid om te genieten van eigen vakantieplezier, maar ook aantrekkelijke verhuuropbrengsten. Investeren in vastgoed in Spanje is dan ook een unieke kans. Bij Hacienda el Sueño wordt je geholpen door Nederlandse makelaars die bekend zijn met de Spaanse markt. Dit werkt makkelijk, snel en fijn.

Contact opnemen

Vakantiehuis Spanje