Recreatiewoning kopen Spanje

Luxe recreatiewoningen aan de Spaanse kust

Wanneer je investeert in een recreatiewoning in Spanje wil je hier natuurlijk optimaal van kunnen genieten. Van een prachtige eigen plek aan de Spaanse kust of van de huurinkomsten. Dit vind je bij de moderne en luxe appartementen van Hacienda el Sueño. Op een korte reisafstand liggen de spiksplinternieuwe appartementen, gelegen tussen Málaga e Marbella. De appartementen hebben uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen en skyline van Mijas. Dé plek voor een eigen recreatiewoning.

Onze appartementen

Bij Hacienda el Sueño worden vier appartementengebouwen gerealiseerd. Wanneer je binnenkomt, kan de ontspanning direct beginnen. De appartementen zijn tot in detail afgewerkt en volledig ingericht. Niet alleen in het interieur is overal aan gedacht, ook in de faciliteiten. Onze appartementen zijn van alle luxe benodigdheden voorzien. Zo zijn alle appartementen voorzien van een heerlijke buitenruimte met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee of de bergen van Mijas. Daarnaast heeft ieder appartement een eigen parkeerplek in de parkeergarage en een privé berging. De open keuken in de ruime woonkamer is van kwaliteit apparatuur voorzien. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 8 personen.

Ontdek de recreatiewoningen

Appartement in Málaga

Voor veel mensen is Málaga de perfecte vakantiebestemming. Dankzij de mooie stranden, bruisende centrum, sfeervolle straatjes en heerlijke gastronomie. Hacienda el Sueño ligt op slechts 7 kilometer afstand van Málaga. Vanuit jouw vakantieappartement aan de Costa del Sol is Málaga dan ook zeker een bezoekje waard. In de stad is voor iedereen veel te beleven, ook voor kinderen. Ook kan je vanuit jouw vakantiehuis in Spanje gemakkelijk Marbella bezoeken. Marbella ligt op slechts 11 kilometer afstand.

Faciliteiten bij het appartementencomplex

Wanneer je zelf geniet van jouw recreatiewoning is het fijn om gebruik te kunnen maken van veel faciliteiten. Daarnaast helpt het ook bij het verhuren van jouw appartement. Bij Hacienda el Sueño worden verschillende faciliteiten aangeboden voor een aangenaam verblijf bij ons in Mijas.

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Sfeervolle Lagune
  • Fitnessruimte
  • Restaurant Vista Lago
  • Wellness

Recreatiewoning kopen Spanje

Recreatiewoning kopen Spanje

Denk je erover na om een recreatiewoning te kopen in Spanje? Je geniet dan niet alleen van heel veel vakantieplezier aan de Spaanse kust, maar ook voor verhuurinkomsten. Je behaalt namelijk mooi rendement uit de verhuur van jouw recreatiewoning. Het is dan ook een mooie tijd om te investeren in onroerendgoed. De verhuur wordt vervolgens door Hacienda el Sueño volledig voor je verzorgd. Dat maakt een recreatiewoning kopen in Spanje nóg aantrekkelijker. We informeren je dan ook graag over alle mogelijkheden. Of bekijk meer informatie over beleggen in Spanje.

Fase één is al uitverkocht!

Neem contact op

Wat kan je voor ons verwachten?

  • Eerlijke en betaalbare prijzen
  • Rendement uit verhuur
  • Korte reistijd
  • Mediterraan klimaat
  • Spaanse gastronomie