Petra De Kleermaeker

Vertegenwoordigt Hacienda el Sueño in Nederland

In de ruime omgeving van Arnhem is Petra bekend van haar voormalige makelaarskantoor Petra De Kleermaeker Makelaardij. Na bijna 25 jaar heeft Petra haar bedrijf verkocht en sindsdien verblijft zij ook regelmatig aan de Costa del Sol.

Petra2

Wie is Petra

Met kantoor Petra De Kleermaeker Makelaardij heb ik mij er altijd voor ingespannen om voor mijn opdrachtgevers de beste optie en de beste deal te vinden. Dat is nog steeds mijn dna. Ik vind het leuk om alle details uit te vinden, te ordenen en dan samen met jou de beste keuze te maken.

Wat doet Petra

Petra kent Hacienda el Sueño en haar omgeving tot in detail! Mede door haar eigen nieuwe appartement aan de Costa del Sol heeft Petra alle ervaring met het kopen van een huis in Spanje en alles wat daarbij komt kijken.

Petra komt veel thuis bij mensen die overwegen om bij ons een appartement aan te kopen of daar in te investeren voor een rendement. Of de combinatie van investeren en zelf genieten van je terras aan de Costa del Sol, wat misschien wel het leukste is!

Trocadero hacienda el sueno

Wat krijg je bij Hacienda el Sueño

  • Champagne glasRestaurant & bar
  • VliegtuigDichtbij vliegveld M├ílaga-Costa Del Sol
  • PalmLagune met ligstrand
  • ZwemmenZwembad
  • TrolleyAlles verzorgd
  • VerekijkerUitzicht op zee

Wat is er nog te koop

Kom je gratis langs?

Als je kiest voor een appartement bij Hacienda el Sueño betalen wij de kosten van je reis en verblijf. Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan delen wij de kosten.

Bel of mail mij