ons resort

Hacienda el Sueño bestaat uit vijf stijlvolle appartementgebouwen. Op het landgoed wordt een uniek aanbod aan faciliteiten gerealiseerd die naar ons idee niet mogen ontbreken bij een fijne vakantie aan de Spaanse kust. Ons doel is ervoor zorgen dat het u aan niks ontbreekt tijdens uw korte of lange verblijf in uw eigen appartement in Spanje.

Meer over Hacienda el Sueño

Wij vinden het belangrijk dat u het bij ons naar uw zin heeft en optimaal van uw tijd kunt genieten. Daarvoor zijn wij dagelijks aanwezig, bereikbaar en helpen wij u graag. Alle dagen van het jaar!

Ook vindt u bij ons de voorzieningen die u daarbij helpen. De lobby waar u makkelijk naar binnen loopt met uw vragen, maar ook het zwembad, de sportruimte, het restaurant, de winkel en de mooie plekken op het landgoed dragen bij. Zelfs aan uw auto is gedacht, met een veilige plek in de garage onder uw appartement.

Het weer in Mijas

In Mijas is de gemiddelde temperatuur 18ºC. In de zomer is het hier niet extreem warm en in de winter is nooit heel koud. Gaat u verder het berggebied in, dan kan de temperatuur dalen tot 10ºC. Zelfs in Mijas kan het wel eens vriezen, maar alleen boven de 600 meter.

In de maanden november en januari valt de meeste neerslag. Gemiddeld valt er over het hele jaar zo´n 600 mm. Zit u hoger in Mijas, namelijk boven de 600 meter? Dan kan de neerslag oplopen tot 800 mm per jaar. 

Uw appartement zelf gebruiken en/of verhuren?

De winters in het zuiden van Spanje zijn zonovergoten en een aanlokkelijk alternatief voor de koude winters in Nederland.

Hacienda el Sueño heeft als landgoed een officiële woonbestemming en dat geeft u de keuze of u uw appartement gaat gebruiken als vakantiebestemming of als woonadres voor u zelf.

Daarnaast heeft u de vrijheid om er voor te kiezen uw appartement te verhuren via de goede relaties van Hacienda el Sueño, wat een mooi rendement kan opleveren. Mocht u het appartement willen verhuren, dan verzorgen wij dat voor u. Onze jarenlange ervaring garandeert een goed rendement, afhankelijk van uw eigen wensen. Bij verhuur verloopt alles via ons, zodat u er geen omkijken naar heeft. Behalve naar uw periodieke afrekening met verhuuropbrengst.

Wonen, vakantie vieren, beleggen, of een beetje van alles, welk scenario u ook kiest, wij regelen het voor u!

Geniet van luxe voorzieningen

Op het landgoed wordt een buitenzwembad, een prachtige lagune met strand, een fitnessruimte, een conciërgedienst, lobby en restaurant gerealiseerd waar uzelf en eventuele gasten gebruik van kunnen maken en van alle luxe kunnen genieten. Het hele jaar door, elke dag.

Ontdek de faciliteiten

Ontdek de veelzijdige omgeving

Zonnebaden aan de Costa del Sol, een prachtig Spaans dorpje bezoeken of genieten van een koel drankje op een van de vele terrassen in de buurt? Dat kan allemaal binnen enkele kilometers van Hacienda El Sueño. Zo kunt u de ene keer een rustige vakantie vieren en bij uw volgende bezoek juist vaak op pad gaan. Helemaal naar uw eigen wensen vanuit uw eigen appartement.

Lees onze tips voor de omgeving