Vista Lago Restaurant

Ervaar onze nieuwe diner ervaring aan de Costa del Sol. Dicht bij Marbella, Mijas en Fuengirola met uitzicht op de bergen, luxe zwembad en onze eigen laguna.

 Vista Lago is de perfecte plek om de dag of een avond door te brengen. Een mediterraan en grill-menu met een Italiaanse en Spaanse identiteit serveert de beste, verse en lokale producten.

Combineer ze met onze Mixologist-cocktails of onze volledige internationale wijnkaart om je bezoek onvergetelijk te maken.

Ontdek de menukaarten van Vista Lago

Food with a view

Vista Lago Restaurant serveert elke ochtend een internationaal warm ontbijt, vers gebakken brood en banket. Onze lunch- en dinerkaart bieden een verscheidenheid aan vlees-, vis-, vegetarische- en pastagerechten van hoge kwaliteit. Geniet ook de hele dag van onze kaart met ‘small bites’ zelfs als je aan het zwembad relaxed.  Het zal je aan niets ontbreken!

Evenementen

Vista Lago Restaurant organiseert een verscheidenheid aan livemuziekevenementen, cocktaillessen, wijnproeverijen en andere vieringen. Volg onze social media pagina @vistalagorestaurant of kom regelmatig terug om niets te missen. Welkom!