Vista Lago Restaurant

Onze nieuwe diner ervaring aan de Costa del Sol

Onze nieuwe diner ervaring aan de Costa del Sol opent zeer binnenkort. Dicht bij Marbella, Mijas en Fuengirola met uitzicht op de bergen, luxe zwembad en onze eigen laguna. Vista Lago is de perfecte plek om de dag of een avond door te brengen. Een mediterraan en BBQ-menu met een Italiaanse en Spaanse identiteit serveert de beste, verse en lokale producten. Combineer ze uitdagend met onze Mixologist-cocktails of onze volledige internationale wijnkaart om je bezoek onvergetelijk te maken.

Vista Lago Restaurant serveert elke ochtend een internationaal warm ontbijt, vers gebakken brood en banket. Onze lunch- en dinerkaart bieden een verscheidenheid aan vlees-, vis-, vegetarische- en pastagerechten van hoge kwaliteit. Geniet ook van onze kaart met ‘small bites’ als je aan het relaxen bent bij ons zwembad, of van een drankje geniet op één van onze terrassen. Het zal je aan niets ontbreken.

Tapas bar

Evenementen - Vista Lago Restaurant organiseert een verscheidenheid aan livemuziekevenementen, cocktaillessen, wijnproeverijen en andere vieringen.