Appartement Spaanse kust kopen

Een vakantiehuis in Spanje

Niet voor niets gaan jaarlijks veel vakantiegangers naar Spanje. De Costa del Sol, ook wel ‘zonnekust’ aan de Middellandse Zee is zeer populair. Het is een gevarieerde streek waar je volop geniet van zon, zee en strand. Deze zonnige streek verrast je met veel natuur, steden, dorpjes en stranden. Hacienda El Sueño is gelegen tussen Malaga en Marbella. Een fantastische ligging tussen de bergen en de zee, vlakbij het vliegveld.

Vakantiehuis in Malaga en Marbella

Zowel bruisend Malaga als luxe Marbella zijn populaire steden onder vakantiegangers. De sfeervolle stad Malaga ligt op slechts 7 kilometer van Hacienda El Sueño en Marbella ligt op 11 kilometer afstand. Vanuit jouw eigen vakantiehuis in Spanje kan je de steden dan ook gemakkelijk bezoeken. Marbella staat bekend om de prachtige haven waar je je ogen uitkijkt. Je ziet zeer luxe cruises voorbij varen, maar kan ook gezellig eten bij lokale restaurants. Malaga staat bekend om de sfeervolle straatjes, stranden en leuke winkels. Allebei steden waar het hele jaar door veel te beleven is.

Bekijk de appartementen

Appartement Spaanse kust kopen

Wil je een appartement aan de Spaanse kust kopen? In jouw appartement bij Hacienda El Sueño geniet je van uitzicht op de Middellandse zee. Hier voelt de kust heel dichtbij. Je bent dan ook in een mum van tijd aan de Spaanse kust van de Costa del Sol. Geniet van de Spaanse zon op de stranden van het 12 kilometer lange strand.

Ontdek de omgeving

Onze appartementen

Bij Hacienda el Sueño worden vier verschillende appartementengebouwen gerealiseerd met diverse appartementen voor 2 tot 8 personen. De appartementen zijn spiksplinternieuw, zeer modern en voorzien van alle luxe. Vanaf het ruime (dak)terras geniet je van prachtig uitzicht op zee of op de bergen en skyline. Je ervaart hier echt het ultieme vakantiegevoel. Daarnaast zijn de appartementen voorzien van een eigen parkeerplek in de ondergrondse garage en privé berging. De appartementen worden volledig ingericht in een zeer luxe stijl, voorzien van hoogwaardige apparatuur en een royale keuken. Tevens hebben alle appartementen airconditioning. Wel zo aangenaam in de warme Spaanse temperaturen.

Investeren in een vakantiehuis in Spanje

Een unieke investeringskans, dat is een appartement aan de Spaanse kust kopen. Wij verzorgen de volledige verhuur, waardoor jij optimaal geniet van de verhuurinkomsten. Daarnaast kan je uiteraard ook zelf gebruik maken van jouw vakantieappartement. Dat klinkt toch heerlijk? Een eigen vakantieappartement in Spanje waar je regelmatig naartoe kunt gaan om het dagelijks leven te ontvluchten en even volledig te ontspannen. We informeren je graag over alle mogelijkheden en laten je natuurlijk graag meer zien van de appartementen, onze faciliteiten en de schitterende omgeving.

Contact opnemen Meer informatie over beleggen in Spanje

Appartement Spaanse kust kopen