Appartement Malaga kopen

Vakantiehuis aan de Costa del Sol

In één van de mooiste gebieden van de Costa del Sol worden vakantieappartementen gerealiseerd. Deze recreatiewoningen in Spanje bieden je prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen van Mijas. Costa del Sol staat bekend om de vele zonuren per jaar. Het is dan ook de perfecte bestemming voor een eigen vakantiehuis in Spanje. Hacienda el Sueño is gelegen op 15 minuten afstand van Málaga en 20 minuten van Marbella. Ook ben je in een mum van tijd bij het vliegveld, waardoor de reisafstand zeer gering is. Fijn wanneer je vaker jouw appartement in Málaga wilt bezoeken, maar ook voor de huurders wanneer je het appartement verhuurt.

Luxe vakantieappartement bij Málaga

Bij de vakantieappartementen van Hacienda el Sueño is aan alles gedacht. De appartementen worden tot in detail ingericht en aan je opgeleverd. Je hoeft nergens meer aan te denken. Alle appartementen zijn voorzien van hoogwaardige apparatuur en kwaliteit interieur. Vanaf het ruime buitenterras geniet je altijd van mooi uitzicht op de Spaanse kust of de bergen en skyline van Mijas. Een fijne plek om even helemaal te ontspannen. Ook in de ruime woonkamer met open keuken kom je helemaal tot rust.

Eigenschappen van onze appartementen

  • Geschikt voor 2 tot 8 personen
  • Oppervlakte begint bij 79 m2
  • Luxe badkamer
  • Zeer ruime woonkamer
  • Open keuken
  • Eigen berging
  • Privé parkeerplaats in ondergrondse garage
  • Luxe inrichting
  • Groot dakterras

Bekijk de appartementen

Hoogtepunten van Málaga

Denk je erover om een appartement in Málaga te kopen? Wellicht ken je Málaga al goed en heeft deze bruisende stad je al betoverd, of wil je de stad juist goed ontdekken. Ieder jaar vliegen veel vakantiegangers naar het zonnige Málaga. Er is hier dan ook veel te zien en te beleven. Je komt er al snel tijd te kort. Ook voor kinderen is er veel te doen. Wil je Málaga eens bezoeken? Dan staat het volgende waarschijnlijk al op je lijstje; Muelle Uno, Castillo de Gibralfaro, de stierenarena, het hoofdstrand, Centro Pompidou Málaga en een van de bekendste pleinen, Plaza de la Merced. In slechts 15 minuten ben je bij jouw appartement in Málaga.

Appartement Malaga kopen

Appartement Málaga kopen

Málaga is een zeer geliefde vakantiebestemming in Spanje. Voor veel mensen is het een droom om hier een eigen appartement in Málaga te kopen. Met de bergen aan de ene kant en de zee aan de andere kant, kan je hier ook een heerlijke vakantietijd beleven. Daarnaast is het een mooie locatie om te investeren in vastgoed. Het biedt namelijk een aantrekkelijk rendement. Bij Hacienda el Sueño kan je genieten van een eigen fijne vakantieplek in Málaga of je kan er voor kiezen om jouw appartement in Málaga te verhuren, of een com binatie hiervan. Hierover informeren we je graag. Wij nemen dan de volledige verhuur voor je uit handen en zorgen ervoor dat jij kan genieten van mooie verhuurinkomsten.

Waarom investeren in een appartement in Málaga?

Wist je dat rendement in Spanje gemiddeld hoger ligt dan in Nederland? Daarnaast werken wij met een ‘Hands-off’ methode waarbij jij als investeerder geen omkijken hebt. We nemen alles uit handen en zorgen ervoor dat alles omtrent jouw appartement in Málaga geregeld wordt, zoals marketing, verhuur en verzorging. We werken met eerlijke en betaalbare prijzen, waarbij jij geniet van rendement uit de verhuur. Wanneer je vaker gebruik maakt van jouw appartement, dan geniet je van een mediterraan klimaat en de Spaanse gastronomie.

Meer over beleggen in Spanje

Investeren met rendement

Je kunt een appartement in Málaga kopen vanwege het zonnige klimaat. In jouw appartement kan je dan overwinteren of regelmatig van de Spaanse zon genieten. Wanneer je weer in Nederland bent, kan je er dan voor kiezen om jouw appartement te verhuren. Het is namelijk een behoorlijk rendement te realiseren vanuit het Spaanse onroerend goed. Niet voor niets investeren steeds meer mensen in het vastgoed in Spanje.

Benieuwd naar het investeren in een vakantiehuis in Spanje bij Hacienda el Sueño? Wij informeren je hier graag over!

Neem contact op